Zorg

Onze diensten.

Zorgsector

Zorginstellingen hebben te maken met extra hoge eisen aan het bewaken van de toegang tot persoonlijke informatie van patiënten. Met de komst van EPD’s en diverse leveranciers die onderhoud willen plegen zijn er extra risico’s voor datalekken ontstaan.

Bitsiel biedt een oplossing voor het beveiligen van toegang naar kritische of privacy gevoelige systemen. Ongeacht welk platform of applicatie u gebruikt. Deze oplossing kunnen wij on-premise of als clouddienst leveren.

Access Management

Geeft externe en interne privileged gebruikers beveiligt toegang tot systemen en applicaties

Password Management

Discover, manage, audit en monitor privileged gebruikers

Endpoint Privilege Management

Controleer en beheer overmatig toegang en gebruikers privileges op desktops en servers

Case: Gelderse Vallei

Ziekenhuis Gelderse Vallei had een grote uitdaging met controle op toegang van externe partijen. Dit aantal is door invoering van het EPD sterk toegenomen. Om toegang op deze systemen te beveiligen heeft Bitsiel Privileged Access Management van BeyondTrust geïmplementeerd.

 

Toegangsrechten worden nu alleen verstrekt daar waar nodig, en de combinatie met session logging & recording zorgt dat wordt voldaan aan de strenge beveiligingseisen van het ziekenhuis. Met deze oplossing wordt voorzien in de benodigde registratie en controle die wet- en regelgeving vereisen.