Thuiswerken

Onze diensten.

Veilig remote werken

Wegens het coronavirus werken veel mensen momenteel vanuit huis. Het is belangrijk om in deze situatie aandacht te hebben voor de informatiebeveiliging. Bitsiel biedt een oplossing voor het snel op orde brengen van veilig remote werken.

Privileged Process Automation

Automatiseer cross-system processen om IT-operaties en cyberveiligheid te verbeteren en compliance aan te tonen

Sneller & goedkoper

De PAM & remote support oplossingen van BeyondTrust zijn niet alleen veilig, maar ook sneller en goedkoper dan andere oplossingen

Veilig thuiswerken

Privileged Access Management geeft remote gebruikers beveiligt toegang tot systemen en applicaties

Thuiswerken in tijden van Corona

Wegens het coronavirus werken veel mensen momenteel vanuit huis. Het is belangrijk om in deze situatie aandacht te hebben voor de informatiebeveiliging. Bitsiel helpt bedrijven en organisaties met het snel op orde brengen van veilig remote werken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwe PAM release en remote support oplossingen van BeyondTrust.

 

Wanneer werknemers remote werken is het extra belangrijk om Privileged Access Management (PAM) op orde te hebben, om de toegang tot systemen zo goed mogelijk te kunnen beveiligen. Toegangsrechten kunnen met PAM eenvoudig beheerd worden en met session logging & recording kunnen activiteiten gemonitord worden en kan afwijkend gedag gedetecteerd worden. PAM zorgt er voor dat werknemers ook wanneer ze remote werken beveiligd blijven en productief blijven.