Secure File Transfer

Visulox

Met VISULOX heeft amitego een volledig pakket aan maatregelen geïntroduceerd voor het monitoren en controleren van geautoriseerde gebruikers van het datacenter. Hierbij horen onder andere deviceless two-factor-authentication, software recording, gecontroleerde datatransfer en beperking in het gebruik van commando’s en script. Dit alles zonder aanpassing van de clients of uw bestaande servers.

Waarom VISULOX ?

VISULOX kan worden geintegreerd in uw bestaande Active Directory of LDAP infrastructuur, en ondersteund een groot scala aan applicatieservers en clients. VISULOX biedt een veilige, high-performance en kostenbesparende omgeving door centralisatie en volledige integratie in uw gevirtualiseerde infrastructuur.

Voordelen

 • Naar de cloud

  En toch volledige controle over uw informatie behouden.

 • Slechts één toeganspunt

  Waar u de regie over voert.

 • Uitgebreide rapportage

  Maartwerk rapportage en strakke auditing.

 • Vastlegging

  Van alle gebruikersactiviteiten

 • Monitoring

  Van beheer aan de oplossing zelf

 • Compliant aan wetgeving

  Wij zorgen voor een oplossing conform de eisen gesteld in de baseline informatiebeveiliging gemeenten (BIR) en
  ISO 27001 norm.

 • Platform onafhankelijk

  Ondersteun het scala aan devices en operating systems in uw organisatie.

Features

Session Recording

Met session recording kunt u gebruikerssessies vastleggen op video. Dit samen met metadata en toetsaanslagen vormen de basis voor nauwkeurige vastlegging van gebruikersactiviteit op uw infrastructuur.

File Transfer

Onze oplossing zorgt ervoor dat IT personeel en service providers gegevens kunnen verplaatsen (uploaden downloaden) volgens de regels die u heeft gesteld in het beveiligingsbeleid.

Access Management

Toegang kan worden verleend op basis van tijd rechten en business rules. Ondersteunde technieken zijn onder andere: Two-Factor Authentication, email, SMS, Smartcards en tokens.

Directory Intergratie

Toegang op systemen wordt verleend op basis van gebruikersrollen. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van uw bestaande user databases (AD, eDirectory, LDAP)

Dual Control

Met deze techniek kunnen interne en externe medewerkers efficiënt samenwerken in een sessie.

Reporting

De oplossing slaat alle sessie data op in een versleutelde database. Volgens een retention-policy overeenkomend met de voor u geldende bewaartermijn worden fil- en sessiedata opgeschoond.

Audits

Vanuit de audit module worden op gemakkelijke wijze standaard overzichten gegenereerd. Ook kunnen naar uw wensen specifiek ingerichte rapportages beschikbaar worden gemaakt.