Partners

Onze partners.

BeyondTrust

Het privileged access security platform van BeyondTrust is gekozen tot nummer 1 in het kwadrant van Gartner op het gebied van privileged access management. Dit platform bestaande uit volledig met elkaar geïntegreerde producten bieden u als organisatie het ultieme pakket aan beveiligings maatregelen. Medewerkers en externe partijen willen het liefst overal ter wereld, met een breed scala aan devices en diverse besturingssystemen toegang tot applicaties en data van het interne netwerk. Onder deze omstandigheden verwachten ze dezelfde service en support als in de jaren dat we gewoon op een kantoor achter een desktop computer zaten, met de systeembeheerder op locatie. Met de productlijnen van BeyondTrust kunnen wij op een gemakkelijke en veilige manier toegang verschaffen, terwijl u controle en zicht houdt op alle sessies. Onafhankelijk van locatie en platform & device, on-premise of in de cloud.

Bomgar

Bomgar gaat nu bij de naam: BeyondTrust.

 

Medewerkers en externe partijen willen het liefst overal ter wereld, met een breed scala aan devices en diverse besturingssystemen toegang tot applicaties en data van het interne netwerk. Onder deze omstandigheden verwachten ze dezelfde service en support als in de jaren dat we gewoon op een kantoor achter een desktop computer zaten, met de systeembeheerder op locatie. Met de productlijnen van Bomgar® kunnen wij op een gemakkelijke en veilige manier toegang verschaffen, terwijl u controle en zicht houdt op alle sessies. Onafhankelijk van locatie en platform & device, on-premise of in de cloud.

Logrhythm

LogRhythm verzorgt volledige integratie van Log Management en SIEM met monitoring en log analyse, gecombineerd met forensische informatie over alle devices en netwerken voor middelgrote en grote organisaties. 

LogRhythm kan volledig geautomatiseerd worden op uw wensen en eisen en levert een continue analyse van alle activiteiten binnen de IT-infrastructuur. Op basis van deze analyses levert het LogRhythm SIEM platform real-time inzicht in de risico’s, bedreigingen en missie-kritische uitdagingen die normaliter niet opgemerkt zouden worden.

Teramind

Teramind Enterprise biedt een turn-key oplossing voor medewerkersmonitoring en preventie van intruder detection. Teramind registreert elke activiteit van bestandsbewerkingen tot kritieke gegevens die op het scherm worden weergegeven, maakt een compleet logboek van activiteitsmetadata en afspeelbare schermopnamen en blokkeert en waarschuwt over gevaarlijke activiteiten.

Amitego

Met VISULOX heeft Amitego een volledig pakket aan maatregelen geïntroduceerd voor het monitoren en controleren van geautoriseerde gebruikers van het datacenter. Hierbij horen onder andere deviceless two-factor-authentication, software recording, gecontroleerde datatransfer en beperking in het gebruik van commando’s en script. Dit alles zonder aanpassing van de clients of uw bestaande servers. VISULOX kan worden geïntegreerd in uw bestaande Active Directory of LDAP infrastructuur, en ondersteund een groot scala aan applicatieservers en clients. VISULOX biedt een veilige, high-performance en kostenbesparende omgeving door centralisatie en volledige integratie in uw gevirtualiseerde infrastructuur.

Oracle

Oracle Corporation is vooral bekend vanwege zijn database. Tegenwoordig begeeft het zich, zeker na de overname van BEA Systems , ook steeds meer op de middelware markt. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 136.000 werknemers dienst, hiervan zijn er 44.000 actief in de Verenigde Staten. De belangrijkste productgroepen van Oracle Corporation zijn:

  • Databases, o.a. Oracle 11g, MySQL.
  • Oracle Fusion Middleware
  • E-Business Suite (ERP/CRM pakket)
  • Developer Tools
  • Engineerd Systems met o.a. de SPARC/Solaris systemen