Over ons

Dit is Bitsiel

Onze missie: veilige toegang tot data

Bitsiel is een ICT dienstverlener met als missie organisaties te bedienen met specifieke eisen aan de infrastructuur en data wat betreft veiligheid en privacy. Tot de klanten behoren onderdelen van ministeries, onderwijsinstellingen en bedrijven. Wij proberen zo transparant mogelijk te werk te gaan, en zullen daarbij ten alle tijden de privacy en data wetgeving respecteren.

 

Op IT vlak richten wij ons met name op de implementatie en onderhoud van de diverse oplossingen die wij bieden. Wij zijn hiervoor geautoriseerd als partner door een aantal belangrijke software leveranciers.

Awards

BeyondTrust Regional Channel Partner of the Year 2020

Bitsiel heeft op 10 juni 2021 de award ‘Regional Channel Partner of the Year Benelux/Nordics’ ontvangen bij de uitreiking van de BeyondTrust Channel Awards. Onze Sales Manager Johan Meems nam de prijs met trots in ontvangst. Initiatiefnemer van de award uitreiking, BeyondTrust, maakte de winnaars bekend tijdens een online evenement.

 

“We zijn vereerd om opnieuw erkenning te krijgen in de vorm van partner awards van BeyondTrust”, aldus Bart Meems, de CEO van Bitsiel. “Deze prijzen benadrukken onze hoge klantentevredenheid, de sterke groei en effectieve samenwerking met BeyondTrust. Dit bevestigt eens te meer de toegevoegde waarde die Bitsiel als partner te bieden heeft”.

Ongelooflijk trots zijn we om te mogen zeggen dat Bitsiel is gepromoveerd tot één van de eerste Platinum partners van BeyondTrust!

BeyondTrust Regional Reseller of the Year 2018 & 2019

We zijn in 2018 & 2019 Regional Reseller UKI/Nordics/Benelux of the year geworden van BeyondTrust. Deze prijs is beoordeeld op basis van 2 componenten; hoeveelheid omzet en de kwaliteit van implementaties. We zijn erg trots dat wij als Bitsiel zijnde deze prijs hebben gewonnen en we zien dit als een bevestiging van een goede samenwerking tussen BeyondTrust en Bitsiel.

Wij zijn Bitsiel. Specialisten in IT security

Geschiedenis

 

In 2014 opgericht door Bart Meems en Matthijs Verver, inmiddels gegroeid tot een bedrijf met een ervaren en enthousiast team dat veel waarde hecht aan security & monitoring van toegang op uw datacentrum.

Onze missie

 

Het leveren en onderhouden van (hoog) beveiligde omgevingen en gebruikerstoegang oplossingen, volgens de laatste standaarden en technologieën.