Onze branche specifieke oplossingen

Onderwijs

Onderwijs

Scholen & onderwijsinstellingen

Onderwijs

Zorg

Voor de healthcare & farmaceutische industrie

Onderwijs

Overheid

Voor lokale en rijksoverheden

Veiligheid voor uw organisatie.

Steeds meer organisaties overwegen hun ICT omgevingen te migreren naar een cloud oplossing, of voegen ICT-organisaties samen voor kosten reductie en efficiency. Daarbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van expertise en ondersteuning van leveranciers en externe krachten voor IT-beheer werkzaamheden.

Bitsiel houd zich bezig met het ontwerpen, bouwen en beheren van complexe toegangssystemen. Wij ontsluiten uw infrastructuur en applicaties op de manier dat wij vinden dat het moet: simpel, veilig, robuust en toch flexibel. We kennen de voor- en nadelen van een veelheid aan oplossingen uit de praktijk; als ontwerper, beheerder en ook gebruiker. Daarom zijn wij in staat snel en volledig uw situatie in kaart te brengen.

  • Consultancy

    Ons streven is de beste IT beveiligingsoplossing voor uw organisatie. Een grondige analyse en samenwerking met u is hierbij van groot belang. Onze expertise voor uw uitdaging.

  • Security

    Security en privacy zijn hot items, en wetgeving steeds strikter als het gaat om beveiliging van gegevens. Met een scala aan technieken en software bieden wij een oplossing op maat.

  • Identity

    De gebruiker verwacht altijd en overal over gegevens te kunnen beschikken. Wij zorgen voor een gecontroleerde toegang per gebruiker.

 

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

Neem contact met ons op