Onze expertise

Consultancy

Bitsiel levert advies en ondersteuning voor uw organisatie bij het maken van juiste keuzes op ICT gebied. Betrokken bij de uitvoer tot en met de technische realisatie.

Security

Specialistische producten en technieken voor het beveiligen van informatie en infrastructuur van uw organisatie. Wij werken volgens de laatste standaarden en wetgeving rondom privacy.

Identity

Gebruikers komen en gaan, willen graag snel aan de slag en u wilt zorgvuldig met dit proces omgaan. Wij bieden hier geschikte oplossingen voor.

Security with the user in mind

Veilige gebruiksvriendelijke producten


Bekijk ons aanbod

Laatste security nieuws


Over Bitsiel


Bitsiel is een ICT dienstverlener met als missie organisaties te bedienen met specifieke eisen aan de infrastructuur en data wat betreft veiligheid en privacy.

Tot de klanten behoren onderdelen van ministeries, onderwijsinstellingen en bedrijven. Wij proberen zo transparant mogelijk te werk te gaan, en zullen daarbij ten alle tijden de privacy en data wetgeving respecteren.

Onze Partners


Placeholder

Imprivata

Specialisten in Single Sign On (SSO) en wachtwoord beheeroplossingen. Imprivata ontwikkeld specifieke oplossingen voor gebruikerstoegang

Ga naar de partnerpagina…Placeholder

Oracle

Bekend van databases, maar door overnames nu ook leverancier van een aantal high-end security producten en de SPARC© processor. Wij zijn met trots Gold Partner van Oracle.

Ga naar de partnerpagina…Placeholder

Amitego

Met VISULOX levert amitego als enige een volledig platform onafhankelijke oplossing voor visuele session recording. Wij hebben inmiddels ruime ervaring met de implementatie in complexe omgevingen.

Ga naar de partnerpagina…


Placeholder

Bomgar

Bomgar is de marktleider in remote support en privileged access management oplossingen die zowel de veiligheid als de productiviteit verhogen.

Ga naar de partnerpagina…

Weet u wat er gebeurt op uw netwerk?

Wij implementeren software voor compliance aan de laatste privacy wetgeving en voorkom datalekken. Ontdek onze oplossingen voor bescherming van data.