Diensten

Consultancy

We richten ons hier op het adviseren op het gebied van informatiebeveiliging.
We proberen vraagstukken om te zetten naar concrete oplossingen. Dit kunnen vraagstukken zijn naar aanleiding van een audit of andere organisatorische zaken, maar ook omtrent technische invulling van producten. Zo ondersteunen we veelal op het gebied van architectuur, ontwerp en de daadwerkelijke uitvoering.

Implementatie

Naast de dienst consultancy, ondersteunen we ook bij het implementeren van oplossingen. Wat u hier onder andere kunt verwachten is de technische implementatie, tevens ondersteunen en adviseren we bij de functionele kant van de implementatie. Daarnaast kunnen we op het gebied van documentatie ook voorzien in een aantal zaken. Denk hierbij aan een HLD(High Level Design), LLD(Low Level Design), PvA( Plan van Aanpak), Checklist, en verschillende handleidingen.

Support

U wilt er liever niet aan denken, maar het kan gebeuren dat een storing uw ict omgeving volledig platlegt. Er is bijvoorbeeld een server gecrasht, de netwerkverbindingen zijn weggevallen of de centrale internetverbinding is weggevallen. Uw werknemers kunnen vervolgens hun werkzaamheden niet meer uitvoeren en uw bedrijfsvoering ligt stil. In het geval van zo’n calamiteit is Bitsiel oproepbaar voor remote of on-site ondersteuning. Bitsiel garandeert binnen de afgesproken responstijd bij u op locatie of remote het defect op te lossen. De helpdesk tijdens kantooruren is slechts een klein voorbeeld van de support die u van Bitsiel kunt verwachten.

Beheer

In opdracht van onze klanten kunnen wij IT beheer uitvoeren. Door middel van het uitvoeren van preventief beheer, geautomatiseerde controles aan uw netwerk of beheer op locatie.
Alles om ervoor te zorgen dat uw IT infrastructuur naar behoren functioneert. Proactief, zodat u zonder zorgen door kunt werken.