Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wij zijn dé Bomgar specialist van Nederland

Remote Support

Supersnelle, volledige remote support voor IT-servicedesks en technische ondersteuning van klanten. Met ITSM koppelingen.

Meer informatie

Privileged Access

Beheer en bewaak toegang van buitenaf op kritieke systemen, zonder VPN. Met Bomgar® appliances: on premise en in de cloud.

Meer informatie

Vault

Bewaar en beheer gedeelde wachtwoorden en credentials voor privileged users. Deel uw wachtwoorden met een veilige methode.

Meer informatie

Veilige toegang op afstand met Bomgar®

Staat uw ICT afdeling ook voor deze grote uitdaging ? Medewerkers en externe partijen willen het liefst overal ter wereld, met een breed scala aan devices en diverse besturingssystemen toegang tot applicaties en data van het interne netwerk. Onder deze omstandigheden verwachten ze dezelfde service en support als in de jaren dat we gewoon op een kantoor achter een desktop computer zaten, met de systeembeheerder op locatie.

Met de productlijnen van Bomgar® kunnen wij op een gemakkelijke en veilige manier toegang verschaffen, terwijl u controle en zicht houdt op alle sessies. Onafhankelijk van locatie en platform & device, on-premise of in de cloud.


Ik wil graag meer informatie. Neem contact met mij op

Uw naam (verplicht veld)

Uw emailadres (verplicht veld)

Uw telefoonnummer

Bedrijf/Organisatie


Meer dan
0
organisaties gebruiken Bomgar®

Verspreid over
0
landen
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.