Wij zijn dé Bomgar specialist van Nederland

Meer dan
0
organisaties gebruiken Bomgar®

Verspreid over
0
landen

Remote Support

Supersnelle, volledige remote support voor IT-servicedesks en technische ondersteuning van klanten. Met ITSM koppelingen.

Meer informatie

Privileged Access

Beheer en bewaak toegang van buitenaf op kritieke systemen, zonder VPN. Met Bomgar® appliances: on premise en in de cloud.

Meer informatie

Vault

Bewaar en beheer gedeelde wachtwoorden en credentials voor privileged users. Deel uw wachtwoorden met een veilige methode.
Vervang wachtwoorden razendsnel.

Meer informatie

Veilige toegang op afstand met Bomgar®

Staat uw ICT afdeling ook voor deze grote uitdaging ?

Medewerkers en externe partijen willen het liefst overal ter wereld, met een breed scala aan devices en diverse besturingssystemen toegang tot applicaties en data van het interne netwerk. Onder deze omstandigheden verwachten ze dezelfde service en support als in de jaren dat we gewoon op een kantoor achter een desktop computer zaten, met de systeembeheerder op locatie.

Met de productlijnen van Bomgar® kunnen wij op een gemakkelijke en veilige manier toegang verschaffen, terwijl u controle en zicht houdt op alle sessies. Onafhankelijk van locatie en platform & device, on-premise of in de cloud.

Geschikt alle platforms en besturingssystemen


Bied uw klant of gebruikers ondersteuning op een groot scala aan devices en besturingssystemen.

Maak gebruik van onze Bomgar implementatie service


Bij Bitsiel streven we ernaar klanten zo veel mogelijk voordeel te laten halen uit investeringen in Bomgar-producten. We bieden onze gespecialiseerde diensten aan om dit te bereiken.

Of u nu op zoek bent naar klantenservice van wereldklasse met Bomgar Remote Support of dat u van plan bent om uw onderneming te beveiligen met de reeks beveiligingsproducten van Bomgar, laat een van onze ervaren implementatie-engineers u door het implementatieproces leiden.

Wij geven graag een demo van Bomgar software


Ik wil meer informatie